Corona Protocol bezoekers sporthal Elzenhagen

By 9 september 2020Nieuws
Uitgelichte afbeelding 2019/2020

Corona Protocol bezoekers sporthal Elzenhagen

De Corona crisis treft ons allen en willen wij onze geliefde sport blijven uitoefenen, dan zullen wij de geldende regels in acht moeten nemen.
Wij vragen hiervoor uw begrip maar vooral uw medewerking.
Sporthal Elzenhagen kent een Corona protocol welke duidelijk zichtbaar bij de ingang is aangegeven. Dit protocol komt overeen met de meeste protocollen die van kracht zijn voor sportaccommodaties.

Toch willen wij u wijzen op een paar zaken die hier uitspringen:
1. Er mag, door de scheidsrechters en sporters gebruik gemaakt worden van de douchegelegenheid, echter dient hierbij de 1,5 afstand gerespecteerd te worden.
2. Er mag alleen gebruik gemaakt worden van de toiletten op de begane grond.
3. Maximaal 100 bezoekers zijn toegestaan in de sporthal. Zit en staanplaatsen zijn duidelijk aangegeven met rode kruizen dan wel rode strepen.
4. Voor ere- en eerste divisie wedstrijden geldt dat er maximaal 25 supporters/ouders mee mogen van de bezoekende vereniging. Van de bezoekende vereniging ontvangen wij, graag uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de wedstrijd, de lijst met namen. Niet aanmelden betekend in principe geen entree tot de sporthal. De lijst met namen kan uitsluiten bij het secretariaat (secretaris@voc-handbal.nl) worden aangeleverd.
5. Wij adviseren supporters van bezoekende vereniging zoveel mogelijk thuis de wedstrijd te bekijken via onze livestream (uitsluitend eredivisie wedstrijden en mogelijk ook eerste divisie). Volg hiervoor de aankondiging op onze website (www.voc-handbal.nl).
6. Na iedere wedstrijd dienen de supporters/ouders z.s.m. de sporthal te verlaten om supporters/ouders van het volgende teams de gelegenheid te geven de wedstrijd van hun team bij te wonen.
7. De kantine in Sporthal Elzenhagen is geopend op wedstrijddagen maar kent een maximale capaciteit van 30 personen. In de kantine is de 1,5 meter regel van kracht.
Daarnaast hebben wij een éénrichting looproute. Ook het verzoek om zo veel mogelijk met pin te betalen.

Wij rekenen op uw medewerking,

Het bestuur