Mevrouw Bonsen overleden

By 13 januari 2018Nieuws

Vanavond bereikte ons het droevige bericht dat mw Bonsen is overleden op de respectabele leeftijd van 95 jaar. Mevrouw Bonsen heeft veel voor de Volewijckers en VOC betekend. Als speelster, scheidsrechter, bestuurslid en vrijwilligster. Niet voor niets heeft de vereniging haar al jaren geleden benoemd tot ere lid. Voor al haar verdiensten voor de handbalsport heeft zij zelfs een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen.

Velen in de handbal wereld zullen haar kennen. Met de jeugdtoernooien zorgde zij bijna in haar eentje voor een grote loterij, waarbij bijna iedereen prijs had. Tijdens het jeugdtoernooi werd er gestreden om de mevrouw Bonsen bokaal, hierdoor kreeg zij zelfs internationale bekendheid.

Jaren lang had mevrouw Bonsen haar eigen rubriek op de radio. Op de zaterdag van de thuiswedstrijd van onze dames 1, deed zij hierin de aankondiging van de komende wedstrijd.

Ruim 2 jaar geleden was mevrouw Bonsen voor het laatst in Sporthal Elzenhagen om onze dames aan te moedigen. Velen van ons hebben haar toen nog even gesproken. Helaas liet haar gezondheid haar steeds verder in de steek, maar ze bleef nog wel op de hoogte van VOC. Helaas ging haar gezondheid de laatste week heel sterk achteruit maar haar overlijden kwam toch nog als een schok.

Wij wensen de familie heel veel sterkte om dit enorme verlies een plek te geven.

Andre Zeldenthuis

 

Voorzitter

Join the discussion 5 Comments

 • joost schreef:

  Denkend aan Rie Bonsen zie ik de groenwitte brigade keihard strijden tegen de bezetter. Een verzetsheld is heen gegaan

 • Anoniem schreef:

  Denkend aan Rie Bonsen zie ik de groenwitte brigade keihard strijden tegen de bezetter. Een verzetsheld is heen gegaan

 • Ingrid. schreef:

  Rust zacht lieve mevrouw Bonsen! Genoten van de busreizen.. en niet te vergeten de kaas en de worst, altijd geïnteresseerd in Robin, als ik u nog wel eens zag in de hal waar ik elke keer bijna weer een inschrijf formulier kreeg, mevr Bonsen ik heb een nieuwe knie.. ach nou en!! Gewoon ballen!!! Lief mens! Met een groen hart!

 • Anoniem schreef:

  Aan een zeer sportief gevuld leven is helaas een einde gekomen wat altijd een droevige gebeurtenis is.
  Ik zal mevrouw Bonsen ook in mijn functie als voormalig voorzitter van de omnivereniging de Volewijckers als zodanig blijven herinneren en wens de familie en VOC sterkte in de komende tijd.
  Bob Brakhoven

 • Sandy schreef:

  Rust zacht Mevrouw Bonsen, u bent al die jaren ‘GOUD’ geweest voor onze vereniging. Sterkte voor de nabestaanden.