OTTO Work Force/ VOC Amsterdam

By 9 maart 2018Nieuws

 

 

 

 

 

Nieuwe hoofdsponsor Succes Schoonmaak VOC/Amsterdam

 

Vandaag maakt het bestuur van handbalvereniging VOC Amsterdam bekend dat de naam van de vereniging met ingang van 1 juli 2018 zal wijzigen.

 

De nieuwe naam is de komende 3 jaar : OTTO Work Force/VOC Amsterdam.

 

De samenwerking met Succes Schoonmaak zal blijven bestaan, en waarschijnlijk zal ook de naam van Succes Schoonmaak de komende jaren op het shirt van de Amsterdamse vereniging zichtbaar blijven. Hierover zijn partijen nog in gesprek.

 

Succes Schoonmaak is enkele jaren terug als hoofdsponsor bijgesprongen op het moment dat dit zeer nodig was, met het oog op de continuïteit van VOC/Amsterdam. Hiervoor is de club Succes Schoonmaak zeer dankbaar. De komst van een nieuwe hoofdsponsor, wordt door Succes ook als positief ervaren en men is verheugd om te horen dat VOC deze vervolgstap heeft kunnen zetten.

 

OTTO Workforce.eu ondersteunt VOC al enkele jaren als shirt- en bordsponsor en tevens bij het transport van de diverse vertegenwoordigende teams. De directie van OTTO Workforce.eu heeft besloten om de sponsoring van de huidige en meervoudig landskampioen de komende 3 jaar verder uit te breiden. De toekomst visies van zowel OTTO Workforce.eu als van VOC sluiten daarbij goed op elkaar aan.

 

Met de ondersteuning van OTTO Workforce.eu en alle andere VOC sponsoren zal de vereniging beter in staan zijn haar ambitieuze doelstellingen voor de toekomst te realiseren.https://www.ottoworkforce.com/over-otto/missie-visie-strategie/