“Sparen voor je Sportvereniging”

By 13 februari 2018Nieuws

Beste leden, vrienden van VOC, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, ooms en tantes, neven en nichten en vrienden en vriendinnen,

 

De Jumboactie is weer gestart met “sparen voor je sportvereniging”, net als vorig jaar willen wij als vereniging VOC hier weer aan meedoen. Vorig jaar hebben we ca. € 600,00 bij elkaar gespaard waar we materialen voor hebben gekocht. Hoe mooi zou het zijn als we nu meer sparen dan € 600,00. Help daarom mee en koop je boodschappen bij Jumbo en spaar sportpunten voor Succes Schoonmaak/VOC handbalvereniging.

Vanaf vandaag woensdag 7 februari 2018 kunnen we bij Jumbo gaan sparen voor onze sportvereniging t/m dinsdag 27 maart 2018. Bij elke besteding van €10,­ ontvangt je een sportpunt. Deze sportpunten kunt je toekennen aan een sportvereniging van uw keuze. Wij willen je natuurlijk vragen ze aan Succes Schoonmaak VOC handbalvereniging te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra sport­ en spelmaterialen voor onze sportvereniging aanschaffen!

Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kunt je onze vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt je de sportpunten ook direct aan onze vereniging toekennen. Daarnaast kunt je de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je Sportvereniging app. Deze app is binnenkort beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de “Jumbo Sparen voor je Sportvereniging” app kunnen de sportpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kunt je je gespaarde punten ook inleveren bij ons op de vereniging.

De punten kun je iedere vrijdagavond inleveren bij Monique Wiedijk of Zoë Sprengers die vanaf zeven uur in Elzenhagen aanwezig zijn.

We willen je bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze vereniging.

Met vriendelijke groet,

Succes Schoonmaak/ VOC handbalvereniging