Veilingdiner groot succes

By 10 februari 2019Nieuws

Na een lange en intensieve voorbereiding door een enthousiaste en hardwerkende groep is dan afgelopen donderdag 7 februari het allereerste VOC-veilingdiner gehouden. De avond stond geheel in het teken van de ambitieuze doelen op het gebied van organisatie en handbal-opleiding voor de komende jaren.

In het prachtige Friendship Sports Centre kwamen zo’n tachtig mensen bijeen om VOC te ondersteunen in het bereiken van deze doelen en we moeten zeggen dat we zeer verheugd waren met het resultaat van deze prachtige en gedenkwaardige avond.

Na de welkomstwoorden van voorzitter André Zeldentuis, hoofdcoach Ricardo Clarijs en Friendship Sports Centre directeur Etienne Spee werd er heerlijk gegeten en nam de host van de avond Quinty Trustfull de regie over. Na het eten stond de veiling op het programma en er waren werkelijk prachtige items te koop in de veiling en ook de loterij met als hoofdprijs een prachtige scooter van Joop Harmans sprak tot de verbeelding. De avond werd tot slot afgesloten met een spetterend optreden van niemand minder dan Brian B.

Al met al kunnen we met veel plezier terug kijken op een prachtige avond.

Helen, Monique, Kim, Karlien, Lenneke, Danissa, Jasjavarda, en Jolanda ongelooflijk bedankt voor jullie inzet, toewijding en harde werk!!

Fotografie: Karlien van der Geest