VOC veilingdiner

By 1 december 2018Nieuws

Op 7 februari 2019 organiseert OTTO Work Force/ VOC Amsterdam ism Only Friends een topsport-sponsor/veiling- ‘diner’.  Deze  feestelijke avond is een activiteit, bedoeld om gelden te werven voor onze vereniging, OTTO Work Force/ VOC Amsterdam, middels het organiseren van een veiling.

Onze vereniging bouwt! Na een zeer succesvol jaar op sportief gebied is de dubbel binnen. VOC Amsterdam is Landskampioenschap en Bekerwinnaar. Als topclub willen we ons heel graag blijven ontwikkelen. Door de (jeugd)handbalopleiding uit te breiden en een springplank te zijn voor tophandballers, leiden we meiden op die na een leer- en speelperiode bij ons klaar zijn voor een professionele (internationale) handbal-carrière.

Met uw aanwezigheid bij dit veilingdiner, levert U hier een wezenlijke bijdrage aan!

Voor deze avond zijn door allerlei partijen die de club een warm hart toedragen, belangeloos de meest prachtige veilingitems beschikbaar gesteld. Denk aan een heerlijk weekend weg, een handbal-collectersitems, een huisconcert van Mathilde Santing of zelfs een clinic van Frank de Boer.

Op de items kan worden geboden door U als genodigde, dat gebeurt op een prachtige locatie bij Only Friends, tijdens een heerlijk diner.  

Gastvrouw deze avond is Quinty Trustfull. Zij zal het diner, entertainment verzorgd door Brian B, alle gasten en de veilingmeester begeleiden in een topavond!

We hopen U graag te zien op 7 februari 2019!

Wij hebben voor deze avond tien ronde tafels beschikbaar, aan elke tafel is plaats voor 10 personen. Bedrijven of groepen kunnen een hele tafel reserveren, uiteraard zijn ook koppels of groepen kleiner dan 10 personen van harte welkom om bij elkaar aan te schuiven!

De kosten voor een tafel van tien personen bedraagt 1750,- euro, de prijs per couvert/ persoon komt daarmee op 175,-. U geniet hiervoor van een vier-gangendiner, alle bijkomende consumpties in een sfeervolle, sportieve omgeving.

Bent U geïnteresseerd en mogen wij met U in contact treden om te praten over bovenstaande, graag een reactie via mail of telefoon

Hartelijke groet,

Lenneke van der Meer

Teammanager OTTO Work Force / VOC Amsterdam

+31640402174

veilingdiner.voc@gmail.com

Download HIER de flyer!