• Femke Erkens kiest voor VOC

    2 jul 2024
  • Met veel enthousiasme kondigen we aan dat Femke Erkens, een getalenteerde 23-jarige speelster, volgend seizoen bij VOC zal spelen! Na anderhalf seizoen bij Velo, waar Femke het plezier in het spel weer heeft teruggevonden, heeft ze besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

    “De afgelopen anderhalf seizoenen bij Velo heb ik het plezier in het spelletje weer teruggevonden. Ik heb daar twee ontzettend leuke seizoenen gehad met veel mooie momenten. Met het team heb ik mogen groeien en ontwikkelen. Toen ik hoorde dat veel meiden zouden stoppen én na de gesprekken met VOC, begon ik na te denken over een mogelijke overstap. Ik ben blij dat VOC met mij naar de mogelijkheden heeft gekeken om het passend te maken. Ik kijk er enorm naar uit om mij binnen het niveau van VOC te ontwikkelen en mijn spelplezier voort te zetten!” aldus Femke.

    Wij zijn verheugd om Femke in ons team te verwelkomen en kijken uit naar haar bijdragen op het veld. Haar ervaring en enthousiasme voor de sport zullen een grote aanwinst zijn voor onze club.

    Welkom bij VOC, Femke!💚