• Resultaat Grote Clubactie

  15 jan 2024
 • Bekendmaking opbrengst en topverkopers Clubactie 2023 (foto's staan onder het gehele artikel)

  Van half september tot half november hebben onze jeugdleden zich voor de club ingezet met het verkopen van loten tijdens de Grote Clubactie 2023. We zijn enorm trots op het eindresultaat. Daarom hebben we onze jeugdleden op zaterdag 13 januari in het zonnetje gezet tijdens de wedstrijd van onze dames 1. In de rust verzamelden onze aanwezige F, D en C jeugd zich in de middencirkel en werd door voorzitter André  het bedrag bekend gemaakt en reikte Sabine de prijzen uit aan onze topverkopers.

  Ons streefbedrag was: € 1500,-, bestemd voor onze jeugdactiviteiten. Hiervoor moesten we 625 lotenverkopen. Dit doel is ruimschoots behaald. Er zijn bijna 1000 loten verkocht! De opbrengst van 2023 is geworden: € 2.296,80.

  De D-selectie verkocht met elkaar de meeste loten: 464 van de 957 loten. Zij mochten daarom oplopen met onze dames 1. Daarnaast ontvingen zij tijdens de rust allemaal een eigen bidon met hun naam erop. Deze bidons zaten in een krat waarin de bidons tijdens de wedstrijd netjes kunnen worden verzameld. 

  Vervolgens riep André alle jeugdleden om die meer dan 20 loten hebben verkocht. Zij ontvingen allemaal een speciale clubactie-medaille.

  -       Liz van de D met 20 loten

  -       Sophie van de C met 22 loten

  -       Lou van de D met 23 loten

  -       Kaylee van de D met 26 loten

  -       Jazzlyn van de F met 29 loten

  -       Angie van de D met 34 loten

  -       Noortje van de D met 36 loten

  -       Loïs van de C met 43 loten

  -       Destiny van de C met 44 loten

  -       Lexie van de D met 46 loten

  -       Saar van de D met 50 loten

  En toen was het eindelijk tijd voor bekendmaking van onze top 3 beste verkopers van de club.

  Op de 3e plaats, met 63 verkochte loten, is geëindigd: Jill van de C-selectie. Zij ontving een mooie rugtas van VOC. Onze nummer 2 is geworden: Naomi van de F-jeugd. Zij verkocht 68 loten en trok meteen haar cadeau aan: een shirt van de dames 1. Catalina van de D-selectie is onze topverkoper van de Clubactie 2023 geworden. Zij verkocht maar liefst 143 loten en eindigde daarmee met stip op de 1e plaats! Catalina ontving het gesigneerde shirt van onze Loïs van Vliet van het Nederlands damesteam.

  We willen via deze weg nogmaals al onze jeugdleden bedanken voor hun enorme inzet. Op naar de volgende editie van de Grote Clubactie!

   

  Ons eerste superlot is verkocht! 

  Catalina van de D-selectie heeft als eerste een superlot van de Grote Clubactie verkocht. Ze deed dit aan haar vader die hiermee maar liefst 50 loten in één keer heeft gekocht. Echt fantastisch! Dank Cesar de Graaf voor het steunen van onze club 🙏💚🖤💪

  Ook interesse in een superlot? Met ieder verkocht superlot maakt onze club kan op 5000 euro voor de clubkas. 

  Een superlot kopen kan via deze link:

  https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/voc-amsterdam/190227

  Niet vergeten de naam van een van onze jeugdleden op te zoeken. Zij maken daarmee ook weer kans op mooie prijzen. We zetten jou natuurlijk ook dan even in het zonnetje op onze socials en website.  

  Vragen over het superlot? Neem dan eerst even contact op met Sabine Udo, via ikwordsponsor@voc-handbal.nl