• Sponsoropties

  Snel, effectief en verrassend

  Bovenstaande woorden slaan op handbal, de meest dynamische teamsport ter wereld, maar zijn zeker van toepassingop handbalvereniging VOC Amsterdam.

  VOC Amsterdam is ontstaan door het samengaan in juni 2006 van de twee prominentste handbalclubs van Amsterdam Noord: de Volewijckers en OrienTo. VOC Amsterdam speelt tophandbal sinds 1943 en is mede dankzij een veel geroemde jeugdopleiding, een begrip binnen handballend Nederland en Europa. Veel VOC-speelsters zijn dankzij de opleiding en uitstekende talentbegeleiding benaderd door clubs uit onder meer Duitsland en Denemarken en vervolgens uitgegroeid tot Oranje-international. De bekendste speelsters zijn Natasja Burgers, Pearl van de Wissel, Debbie Bont, Tess Wester, Yvette Broch, Angela Malestein, Laura van der Heijden, Estavana Polman, Michelle Goos, Charris Rozemalen, Dione Housheer, Zoë Sprengers, Nikita van der Vliet, Bo van Wetering en Maxime Struijs.

  Het bestuur van VOC Amsterdam heeft een ambitieus meer-jaren plan opgesteld met betrekking tot de jeugdopleiding en de selectieteams. Deze luidt:

  VOC Amsterdam wil in alle leeftijdsklassen spelen op het hoogste landelijke niveau en wil met de damesselectie ieder jaar een poging doen om het landskampioenschap van Nederland binnen te halen. Daarnaast heeft de vereniging de ambitie om ieder jaar deel te nemen aan de Europa Cup.

  Het bestuur en de technische commissie zijn ervan overtuigd dat deze ambities alle kans van slagen zullen hebben. Op basis van de goedverzorgde jeugdopleiding, de continue instroom van jeugdig talent en de door ons opgeleide speelsters die al in onze damesselectie spelen, is voor nu en in de toekomstige jaren tophandbal in Amsterdam en omstreken mogelijk. Hierdoor zal VOC Amsterdam een (sportief) visitekaartje zijn voor Amsterdam, waar ook u zakelijk van kunt profiteren.

  Het bestuur is zich ervan bewust dat de doelstellingen voor de komende jaren een prijskaartje hebben. Daarom nodigen wij u uit om als sponsor deel te nemen aan het verwezenlijken van onze ambities en zodoende bij te dragen aan de successen van VOC Amsterdam. Deze successen zullen niet onopgemerkt blijven en via de regionale pers (dag- en weekbladen en RTV NH) en de nationale pers (dag- en sportbladen, NOS Studio Sport) gemeld worden. Wij bieden de volgende sponsorpakketten aan:

   

  Pakket 1: Shirtsponsor damesselectie ere- en eerste divisie
  De sponsor stelt eengeldbedrag ter beschikking (afhankelijk van grootte) op jaarbasis voor een periode van minimaal 2 jaar. Het geld zal gebruikt worden voor de ondersteuning van tophandbal. Het “Shirtsponsor damesselectie ere- en eerste divisie” pakket omvat de volgende tegenprestaties:

   • Sponsornaam op volledige wedstrijdkleding damesselectie en technische staf
   • 2 toegangskaarten per thuiswedstrijd van de Dames 1 (Beker uitgezonderd)
   • Prominente naamsvermelding inclusief link op de sponsorpagina van de website VOC Amsterdam
   • Naamsvermelding in het programmaboekje tijdens thuiswedstrijden van Dames 1
   • Naamsvermelding tijdens de livestream van de thuiswedstrijden van Dames 1
   • Naamsvermelding via onze sociale mediakanalen

  Pakket 2: Reclameborde
  De sponsor stelt een bedrag van € 650,- ter beschikking op jaarbasis voor een periode van minimaal 2 jaar. Het geld zal gebruikt worden voor de ondersteuning van tophandbal. Het “Reclamebord” pakket omvat de volgende tegenprestaties:

   • Plaatsing van reclamebord bij alle thuiswedstrijden van Dames 1 (Eredivisie, Beker en EC)
   • 2 toegangskaarten per thuiswedstrijd van de Dames 1
   • Prominente naamsvermelding inclusief link op de sponsorpagina van de website van VOC Amsterdam
   • Naamsvermelding in het programmaboekje tijdens thuiswedstrijden van Dames 1
   • Naamsvermelding tijdens de livestream van de thuiswedstrijden van Dames 1
   • Naamsvermelding via onze sociale mediakanalen

  Pakket 3: Shirtsponsor junioren en overige senioren (niet Damesselectie)
  De sponsor stelt een geldbedrag ter beschikking (afhankelijk van grootte van het kledingpakket) op jaarbasis voor een periode van 2 jaar. In het 2e jaar stelt de sponsor een bedrag ter beschikking van € 350,-. In het 1e jaar zal het geld worden gebruikt voor de aanschaf van het gewenste kledingpakket (offerte op maat). In het 2e jaar zal het geld worden gebruikt voor aanvullingen op het kledingpakket (overige senioren) en voor de ondersteuning van tophandbal (junioren). Het ”Shirtsponsor junioren en overige senioren” pakket omvat de volgende tegenprestaties:

   • Naamsbekendheid via naamsvermelding op het wedstrijdshirt van een team (opdrukkosten in overleg)
   • Naamsvermelding inclusief link op de teampagina van de website van VOC Amsterdam
   • Naamsvermelding via de sociale mediakanalen van het desbetreffende team

  Pakket 4: Wedstrijdbal
  De sponsor stelt eenmalig een geldbedrag van € 100,- ter beschikking tijdens een thuiswedstrijd van Dames 1. Het pakket omvat de volgende tegenprestaties:

   • 2 toegangskaarten van de betreffende thuiswedstrijd van de Dames 1
   • Naamsvermelding op de zuil van de wedstrijdbal (bij binnenkomst sporthal)
   • Naamsvermelding in het programmaboekje van de betreffende wedstrijd van de Dames 1
   • Naamsvermelding op onze sociale mediakanalen
   • Het omroepen van de wedstrijdbalsponsor voorafgaand aan de betreffende wedstrijd van de Dames 1
   • Het uitreiken van de prijs voor de “Woman of the Match” aan het einde van de wedstrijd inclusief plaatsing hiervan op onze sociale mediakanalen

  Pakket 5: Club van 100
  De sponsor is lid van “De club van 100” en stelt een geldbedrag ter beschikking van €100,- op jaarbasis voor een periode van minimaal 1 jaar. Het ”Club van 100” pakket omvat de volgende tegenprestaties:

   • 2 toegangskaarten bij alle thuiswedstrijden van de Dames 1 (Beker uitgezonderd)
   • Naamsvermelding op de Club van 100 pagina van de website van VOC Amsterdam
   • Naamsvermelding op het Club van 100 bord in de kantine van VOC Amsterdam

  Het bestuur van VOC Amsterdam ziet u niet alleen als geldgever. Wij willen u graag tweewekelijks een plek bieden waar u, naast het bekijken van de wedstrijd, op een ontspannen manier in contact kunt komen met andere sponsoren en ondernemers uit de regio. De sponsorcommissie heeft de intentie om, naast het sportieve aspect, ook een paar keer per jaar zakelijk relevante bijeenkomsten te organiseren. Wij hopen dat u en uw bedrijf zich door deze informatie aangesproken voelen voor een succesvolle samenwerking met VOC Amsterdam.

  Next steps
  Voor meer informatie en of vragen kunt u contact opnemen met de Sponsorcommissie van VOC Amsterdam:

  Brenda ten Hoope, John de Bie & Robin Ternede

  E-mail: ikwordsponsor@voc-handbal.nl